♫ I'm a barbie girl..

Makeup inspiration // Iggy Azalea

Go’aften på bloggen!

Sikke nogle vilde dage… Jeg kan godt love jer for, at jeg har været smadret som aldrig før. Jeg tog (uden at det var planlagt) til distortion onsdag, torsdag og fredag, og gik alle dagene først i seng efter, solen var stået op – og fy for pokker hvor tager det altså bare hårdt på ens krop! Jeg mindes ikke engang at have været så smadret efter Roskilde festivalen. Jeg må være ved at blive gammel. Lol.
MEN nu har jeg fået sovet ud, og mener VIRKELIG fået sovet ud.. Og så skal bloggen selvfølgelig ikke svigtes længere  ♥

Dette indlæg er et look-alike indlæg, hvor jeg er blevet inspireret af den smukke sangerinde Iggy Azalea. Jeg har ligesom i mit Megan Fox look-alike indlæg (se indlægget HER) valgt at holde fokus på 3 genkendelige træk ved makeuppen, som i dette tilfælde er 1) en skrigende farve på læberne, 2) en fejlfri hud og 3) den markede del på øverste del af øjet, og den nøgne del af nederste del af øjet.
 photo 6a9e6f0e-8aa8-4cc3-9997-6125baf95c65_zpsc0e091be.jpg

 

Det som jeg tror går galt for mange, når de skal lave et et look inspireret af en kendis, er, at man glemmer, at man til trods for at man kan lægge præcis den samme makeup, aldrig nogensinde kan komme til at ligne 100 %, fordi man altså HAR et forskelligt udseende. Derfor er det rigtig nemt at huske på de 3 genkendelige ting ved personens look, og så skabe sit eget ud fra det.

Nu vil jeg sætte “Orange is the New Black” sæson 2 på, og drikke mig en STOR kop kaffe 🙂 Har i set serien før?? Den er altså bare virkelig underholdende!

Ha’ en dejlig aften, og til jer der skal ud – pas nu på jer selv! Har hørt mange grimme historier fra de sidste par dage.

XO Caroline

   

1

  • Sofie

    Hold kæft hvor er du bare smuk :O Jeg ved ikke om jeg føler med i jeres blog bare for at sidde og forgude dig, eller på grund af de gode tips. Uanset hvad er jeg fan af how to beauty <3

    Knusser

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

♫ I'm a barbie girl..