"Cut crease" // Øjenskygge

Læbepomader // Bedste og værste

Hej bloggen!

Håber, I har haft jer en god weekend.
Vi ved godt, at der ikke er blevet blogget særlig meget den sidste uges tid – men livet og tiden er én stor prioriteringssag, og denne uge har andre ting været nødsaget til at blive prioriteret højere.

I dette indlæg vil jeg anmelde 5 forskellige læbepomader: Lypsyl, Baby Lips fra Maybeline, Niveas lip butter, eos lip balm og H&M’s fig and plum lip treatment.

 

eos lip balm
4 ud af 5 stjerner

eos-serien har efterhånden været et hit i nogle år. – og med god grund! De slik-lignende læbepomader ser ikke bare vildt tiltalende ud – de gør altså virkelig også meget godt for læberne. Den eneste grund til, at jeg ikke kan give dem 5 ud af 5 stjerner er, at de ikke er særlig praktisk lavet. Jeg kan godt lide, at man lige kan komme den i lommen, og selvom deres nuværende form er med til at skabe dens genkendelse, gad jeg godt at de var i en normal læbepomadeform.

 photo 0fdc4c5c-24d4-4310-8ba8-4deafaad83e8_zpsc620f605.jpg

 

 

Baby Lips fra Maybeline
3 ud af 5 stjerner
Lad mig lige understrege at bare fordi, at de ikke får mere end 3 stjerner, betyder det ikke at jeg ikke er helt vild med baby lips serien – for det er jeg! Disse læbepomader som man kan få i forskellige farver og smage, er nogle skønne skønne skabninger. Jeg selv er vild med den der hedder “pink punch”, som selvfølgelig er den lyserøde. Den efterlader forholdsvis meget farve på læberne, og det er jeg ret vild med. Det som får disse læbepomader til at falde ned i stjerne er, at deres holdbarhed er ekstrem kort. Jeg kan tage den på og føle at min læber er dejligt bløde, men efter kort tid, føler jeg slet ikke, at den har nogen effekt. Derudover føler jeg heller ikke, at den går ind og arbejder med læbernes fugtighed, men blot går ind og bevarer den eksisterende fugtighed.
 photo eaf86724-294b-488f-98e1-b035b7c0e998_zps11462e97.jpg

 

 

Fig & plum lip treatment fra H&M
1 ud af 5 stjerner
Denne beskrivelse bliver meget kort, for der er ikke så meget andet at sige end, at denne læbepomade er det værste skidt. Denne læbepomade føles til forveksling som vaseline på læberne – og når læbepomaden er væk, efterlades læberne ekstremt tørre. Vil aldrig anbefale denne læbepomade til nogen.
 photo a4d006dd-7591-4802-a019-81704677312d_zps33fc3e60.jpg

 
Lip butter fra Nivea
4 ud af 5 stjerner
Det er ikke uforståeligt, hvorfor disse små lækre sager er blevet så populære. Ikke nok med at man kan få dem i nogle lækre forskellige dufter – så smager de faktisk også godt. Haha. Jeg synes ofte at læbepomader med duft, kan smage noget så ulækkert, men disse er super lækre. Min egen favorit er den med hindbær! Mmmh. Den eneste ulæmpe ved denne læbepomade er, at de godt kan gøre mine læber lidt grumsede. Men heldigvis gør de ikke mine læber tørre som nogle af de andre.
 photo d6617bdf-771c-41d3-89d7-c8e2a1e33523_zps44a09dea.jpg

 

 

Lypsyl – den klassiske
5 ud af 5 stjerner

Der findes nok så mange læbepomader i tiltalende farver og dufte, men intet slår den gode gamle og kedelige lypsyl! Den går ind og arbejder medd mine læber og giver dem en længerevarende blødhed, fremfor blot at gøre dem bløde idet man har læbepomaden på. Jeg vil til hver en tid anbefale og foretrække denne læbepomade!
 photo fc602b6a-a085-492d-b09d-3dbb531d5289_zps4e9dfe55.jpg
 

XO Caroline

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Cut crease" // Øjenskygge